La Torre de Cal Felip

La Torre de Cal Felip, ubicada a la Ciutat Esportiva del FCB, és segurament el més desconegut dels tres BCIN (Bé Cultural d'Interés Nacional) que té la nostra ciutat.

Es tracta d'una torre romànica de planta circular, segurament del primer terç del
segle XII, que servia de talaia i element de defensa. Actualment és propietat del FCB, que segons la Llei del Patrimoni té l'obligació de tenir-ne cura del seu manteniment i facilitar que un cop al més pugui ser visitada.

Després d'anys d'oblit i de no tenir coneixement de cap mena d'iniciativa municipal per donar-la a conéixer, vaig creure convenient exigir en el passat Ple de Pressupostos que des de la regidoria de Cultura s'emprenguessin les actuacions necessàries per tal d'incloure la Torre dins del patrimoni cultural santjoanenc.

La protecció del nostre patrimoni sempre ha estat una preocupació constant d'Esquerra, com podeu veure en aquest full que vàrem editar ja fa uns quants anys.
[@more@]

Quant a lluisfabres

Nascut a les Planes de Sant Joan Despí, he estat vinculat al món dels esplais des dels 18 anys i, també, paral·lelament, al món polític, ingressant a Esquerra el 1992 on he desenvolupat diverses tasques tan a nivell local, com comarcal i nacional. Actualment sóc regidor portaveu del grup municipal d\'Esquerra a l\'Ajuntament, i cap de llista a les properes Eleccions Municipals del 22 de maig.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.